PAÜ Hastaneleri otoparkı yenileniyor: Rektör inceledi

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Merkez Yerleşkesindeki PAÜ Hastaneleri otoparkında yürütülen yenileme kapsamında asfalt onarım çalışmaları sürüyor; Rektör Prof. Dr. Mahmud Güngör sahada inceleme yaptı.

Denizli Haber – Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör, PAÜ Hastaneleri’nin otoparkında Karayolları Genel Müdürlüğü ile yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Pamukkale Üniversitesi’nin Kınıklı Merkez Yerleşkesinde yer alan PAÜ Hastaneleri’nin otoparkı için Karayolları Genel Müdürlüğü ile yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında asfaltlama ile ilgili onarım ve yenileme işlemlerinin yapıldığı bildirildi.

ÇALIŞMANIN KAPSAMI
Kapsam dahilinde otoparkta zemin kalitesini artırmaya, giriş-çıkış güvenliği ile sirkülasyonu iyileştirmeye dönük onarım ve yenileme adımları uygulanıyor.

HASTA VE YAKINLARI İÇİN KOLAYLIK
Yapılan düzenlemelerin, PAÜ Hastaneleri’ne gelen hasta ve yakınlarının ulaşımını daha konforlu ve güvenli hale getirmesi hedefleniyor.

PAÜ Hastaneleri Pamukkale Üniversitesi Mahmud Güngör