© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli’de hava nasıl? Denizli için sıcaklık uyarısı

Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Deniz için 29 Nisan 2024 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde sıcaklık en yüksek 30 dereceyi gösterecek. Öte yandan sıcaklıklar 30 derecenin üzerinde seyredecek. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…de

Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı yeni tahmin raporunda, sıcaklıkla ilgili uyarılar geldi. İşte detaylar…

Haftanın ilk iş gününe 15 derecelik sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu hava ile gün doğumu yaşandı. Bugün çok bulutlu hava etkili olması beklenirken sıcaklık en yüksek 30 derece olması bekleniyor.

 

Haftanın ikinci iş gününde (YARIN) sıcaklık sabah saatlerinde 15 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu hava ile birlikte sıcaklık 31 derece seviyelerinde seyrediyor.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sıcaklık sabah saatlerinde 16 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 31 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde sıcaklık 16 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 30 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sabah saatlerinde termometreler 16 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 29 derece seviyelerinde ölçülecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER