© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli'de infial yaratan görüntü! Sokak hayvanına işkence...

Denizli'de bir sayfaya gönderilen ‘hayvana işkence etme’ görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Atatürk ve milli değerlere de hakaret eden sosyal medya hesaplarının kullanıcılarını yakalamak için çalışma başlatıldığını duyurdu.

Denizli’de hayvanseverlerin yardımlaşma, kaybolan evcil hayvanlarını bulma ve sahiplendirme için faaliyet gösteren ‘Denizli Sokak Canlarım’ adlı hesaba gönderilen minik kedi yavrusuna işkence edildiği görüntüler sosyal medyada infiale sebep oldu. Gönderilen videoda hayvanlara açıkca düşmanca cümleler kuran şahıs, merdivende duran kedi yavrusuna tekme atarak aşağı düşüyor. Videoyu paylaşan hesap, gönderen hesabı ifşa ederek ‘Hayvanlara işkence edildiği’ anları paylaşarak şikayette bulundu. 

ATATÜRK'E HAKARET...

Sayfada yer alan paylaşımda Atatürk’e hakaret, Terör örgütlerini övücü paylaşımlar, Türk milleti ve polis teşkilatına yönelik hakaretler ve paylaşımlar da yer alıyor.

POLİS HAREKETE GEÇTİ 

Sayfa yöneticileri ve hayvanseverler yaşanan olayın ardından Denizli Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu. İlk etapta yapılan soruşturmada zanlıların sahte hesap üzerinden paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Belirtilen adrese gelen ekiplerin görüntülerde yer alan alanın bulunmadığını tespit etti.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

Sosyal medyada infial yaratan olayın ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü gece yarısında sosyal medya hesaplarından açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada sosyal medyada infiale neden olan olayın Denizli'de yaşanıp yaşanmadığının tespit edilmeye çalışıldığını, zanlıların belirtilen adreslerinde yapılan aramada videoda yer alan görüntülerin adres ve çevresiyle örtüşmediği, belirlenen adres çevresinde herhangi bir sokak hayvanına işkence emaresinin bulunmadığı belirtildi. Yine açıklamada zanlıları yakalamak için başlatılan soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER