© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli’de kazada ölen 2 genç toprağa verildi

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, seyir halindeki motosikletin önüne çıkan otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki genç, Çameli’de son yolculuklarına uğurlandı. İki genç, yan yana toprağa verildi.

Kaza, Zeytinköy Mahallesi'nde bulunan Acıpayam Bulvarı üzerinde gerçekleşti. 21 yaşındaki Zekeriya Akhan'ın kullandığı 34 VG 8057 plakalı motosiklet, bulvar üzerinde ilerlerken aynı yönde seyreden bir midibüsü geçmek istedi. Ancak sollama sırasında, motosikletin önüne ani bir şekilde çıkan 20 ANA 451 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Zekeriya Akhan ve yanında yolcu olarak bulunan Rahman Çabuk yola savruldu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan gençler, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk'un durumu ağırdı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Hayatlarını kaybeden gençlerin cenazeleri, Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Çok yakın arkadaş olan Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk için Güzelyurt Mahallesi'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. İki genç için kılınan cenaze namazının ardından, Güzelyurt Mahalle Mezarlığı'nda yan yana kazılan kabirlerde dualar eşliğinde son yolculuklarına uğurlandılar.

Cenaze işlemleri boyunca ailelerini yalnız bırakmayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, cenaze töreninin ardından gençlerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER