© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli'de öğrenciler ve Öğretmenler Tavuklu Pilavdan Zehirlendi

Denizli İşadamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğrenci velisi tarafından öğlen saatlerinde dağıtılan tavuklu pilavdan yiyen çok sayıda öğrenci, öğretmen ve idareci, zehirlenme şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Edinilen bilgilere göre, saat 15.00 sıralarında mide bulantısı ve kusma şikayetleri baş gösteren 4-5 öğrenci, öğretmenleri tarafından Servergazi Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Daha sonra benzer şikayetler yaşayan çok sayıda öğrenci, öğretmen ve okul idarecileri, zehirlenme belirtileri göstererek hastanelere başvurdu.

Olay üzerine okula çok sayıda ambulans sevk edildi. Zehirlenme belirtileri gösteren yaklaşık 60 öğrenci, öğretmenler ve müdür yardımcıları R.İ. ve S.Ş., Servergazi Devlet Hastanesi, Denizli Devlet Hastanesi ve bölgedeki özel bir hastaneye müracaat etti. Rahatsızlananların çoğunun ayakta tedavileri yapıldığı ve durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi.

Okul yönetimi, yaşanan rahatsızlıklar nedeniyle okulu erken tatil ederek öğrencileri evlerine gönderdi. Olayın ardından yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER