© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli'de otomobille işçi servisi çarpıştı: 6 yaralı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde U dönüşü yapmak isteyen otomobille işçi servisi çarpıştı. Kazada işçi servisi şarampole devrildi. Feci kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Pamukkale ilçesi Karakurt Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mehmet Ali Borlu idaresindeki 20 YE 472 plakalı otomobil ile seyir halindeyken U dönüşü yapmak istedi. Borlu’nun dönüş yapacağı sırada otomobil Selahattin Y. yönetimindeki 20 AKC 23 plakalı tekstil işçilerini taşıyan midibüs ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araçta şarampole devrildi.

1'İ AĞIR 6 KİŞİ YARALANDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otobüs içerisindeki yaralıları ve otomobilde bulunan 2 kişiyi sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza sonucu otomobil sürücüsü ağır olmak üzere, toplam 6 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu yaralıları ambulanslarla çevre hastanelere sevk etti.

KAZA ANK GÜVENLİK KAMERASINDA

İki aracın karıştığı kaza ise çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Borlu yönetimindeki otomobil ile ilerlediği, bir süre sonra ise midibüsün geçtiği görülüyor. Ardından U dönüşü yapmak isteyen otomobili fark eden midibüs sürücüsü Yitik’in tüm çabasına rağmen iki araç çarpışarak şarampole devriliyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER