© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli’nin kızları Erzurum’da tarih yazdı

Tavas Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu yıldız kız dart takımı, Erzurum’da düzenlenen Okullar arası Türkiye Dart Şampiyonasında şampiyon oldu.

Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği, 02-06 Mayıs 2024 tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleşen Okullar arası Türkiye Dart Şampiyonasında Tavas Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. 5 ayrı bölgeden birisi olan Kırklareli’nde 8-10 Marttarihleri Kırklareli arasında düzenlenen grup müsabakalarında şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına katılmayı hak eden Tavas Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu 02-06 Mayıs tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında yıldız kızlar kategorisinde şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti.

Yarışmaya çok iyi bir hazırlık süreci sonrası katılan ve zorlu Yarışmalar sonunda Türkiye Şampiyonluğunu Denizli’ye getiren Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu sporcuları mutlu ve gururlu olduklarını dile getirerek kendilerine destek olan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ettiler.

OKUL MÜDÜRÜNDEN KUTLAMA

Okul Müdürü Hasan Hüseyin Hançar’da bu başarıdan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek “Dart ekibimizin düzenli, özverili, sabırlı çalışmalarının karşılığını aldıkları için sevinçliyiz. Her zaman sporcularımıza güvendik ve her koşulda arkalarında olduk. İnşallah bu başarıları bundan sonra ki başarılarının habercisi olduğunu söylemek isterim. Sporcularımıza destek veren başta ailelerimize, sevgili sporcularımıza, öğretmenlerimize ve bütün destekçilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

Şampiyon olan sporcular; Dilara Davulcu, Yasemin Honluk, Hiranur Ozgan, Ceylin Kalli

İdareci ve antrenörler; Nazif Salgut- Beden Eğitimi Öğretmeni, Sultan Urkay- Beden Eğitimi Öğretmeni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER