© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizlispor'da Büyük Kriz Para yok Sorun Çok!

Denizlispor’da yönetimin görevi bırakmasının ardından kriz büyümeye devam ediyor. 17 futbolcunun ayrıldığı yeşil siyahlılarda, futbolculara olan borçların yanı sıra personele de 3 aydır maaş verilemediği öğrenildi. Tesislerde doğalgaz borç yüzünden kesilirken, altyapı futbolcularının yemeksiz kaldığı öğrenildi.

Süper Lig’den düşen Yukatel Denizlispor’da kriz derinleşmeye devam ediyor. Ali Çetin ve yönetiminin görevi bırakmasının ardından Olağan Seçimli Genel Kurul, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Başkan bilmecesinin yaşandığı Horoz’da para sıkıntısı en üst seviyeye çıkmış durumda. Ligden düşmenin ardından 17 futbolcunun sözleşmesini feshettiği kulüpte personelin 3 aydır maaş alamadığı öğrenildi.
DOĞALGAZ BİLE KESİLDİ
Krizin büyüdüğü yeşil siyahlılarda U19 Akademi takımının da kullandığı Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde doğalgaz kesildi. Uzun süredir doğalgaz faturasının ödenmediği bu nedenle görevlilerin geçtiğimiz hatta doğalgazı kestikleri ortaya çıktı. Ligleri devam eden akademi takımına doğalgaz olmayışı nedeniyle bir haftadır yemek verilemediği belirtildi. Ayrıca antrenmanlarını bu tesiste sürdüren genç futbolcuların sıcak su olmadığı için duş alamadıkları öne sürüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER