© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli'ye hafta sonu uyarısı! Meteoroloji açıkladı

Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Deniz için 30 Nisan 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde sıcaklık en yüksek 30 dereceyi gösterecek. Meteoroloji hafta sonu için ise yağış uyarısında bulundu. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Yapılan son değerlendirmelere göre Denizli’de bugün hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Dün bazı ilçelerde yağmurun görüldüğü Denizli’de yağışların lokal olarak yine gerçekleşmesi bekleniyor. Bugün hava en yüksek 30 derece olacak.

HAFTA İÇİNDE HAVA SICAK

1 Mayıs Çarşamba günü ise hava parçalı ve çok bulutlu olacak. En yüksek hava sıcaklığı 31 derece olacak. 2 Mayıs Perşembe günü de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. En yüksek hava sıcaklığının 29 derece olacağı tahmin ediliyor. 3 Mayıs Cuma günü ise hava az bulutlu ve açık olacak. Hava sıcaklığı ise 28 derece.

HAFTA SONUNDA YAĞMUR VAR

Meteoroloji verilerine göre Denizli’de hafta sonunda ise yağmur var. Yapılan son değerlendirmelere göre Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü il genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların yerel olmak üzere şiddetli olması bekleniyor. Hafta sonunda sıcaklık yağışla birlikte 25 dereceye kadar düşecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER