© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Dr. Hale Nur Güngördü muayenehanesi Denizli’de hizmete girdi

Uzun süredir sağlık sektöründe çalışan Dr. Hale Nur Güngördü birçok hastalığın tedavisi üzerine hizmet verecek olan yeni sağlık merkezini hizmete açtı.

Dr. Hale Nur Güngördü, Bahçelievler mahallesi 29 Ekim Bulvarı’nda kliniğini açmanın mutluluğunu yaşadı. Gerçekleştirilen açılışa Güngördü’nün çok sayıda seveni katılım gösterdi. Klinik hakkında bilgiler veren Dr. Hale Nur Güngördü, “Kliniğimizde; aile hekimliği ve acil servislere en sık başvuru sebeplerinden olan ateş, üst solunum yolu enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu, bağırsak enfeksiyonu gibi durumlarda ve kas eklem ve vücut ağrıları,migren,baş ağrısı,baş dönmesi gibi semptomların olduğu durumlarda tanı ve tedavi adına birinci basamak sağlık hizmeti vermekteyiz.

Bu hastalık ve semptomların rahatlatılması için gerekli damar içi serum yada kas içi enjeksiyonlar sağlık profesyonellerince uygulanmaktadır. Bu gibi durumlar haricinde ameliyat, kesi sonrası dikiş ve pansuman hizmeti ve kan, idrar tetkiki yapılmaktadır ” ifadelerini kullandı.

Güngördü aynı zamanda Novo Sağlık Klinik’te “Tüm sağlık hizmetlerimizin yanında cilt gençleştirme ve yenileme için gençlik aşıları ve prp tedavileri,bölgesel incelmede iğneli lipoliz tedavileri de kliniğimizde ücretsiz ön görüşme ile uygulanmaktadır” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER