Sigaraya bir zam daha!

Sigara fiyatlarına gelen ÖTV zammı sonrası Philip Morris Grubu da ürünlerine 10 TL zam yaptı. 4 Ağustos itibarıyla grubun en ucuz sigarası 90 TL, en pahalı ürünü ise 100 TL oldu.

Tütün ürünlerinde zam furyası hız kesmeden devam ediyor. Temmuz ayında yapılan ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) artışlarının ardından sigara grupları peş peşe fiyatlarını güncellerken, son olarak Philip Morris Grubu da fiyatlarına 10 TL zam yaptı.

4 Ağustos 2025 sabahı itibarıyla yürürlüğe giren yeni fiyat listesine göre, gruptaki en ucuz sigara 90 TL’ye yükselirken, en pahalı ürün ise 100 TL oldu. Söz konusu artış, tüketicilerin ceplerini bir kez daha yakarken, Philip Morris zammı, geçtiğimiz günlerde fiyat güncellemesi yapan BAT ve JTI gruplarının ardından geldi.

sigara fiyatları 2025 sigara zammı Philip Morris zam