2014 yılında yaşanan olayda evli ve iki çocuk babası, eşi ve çocuklarıyla sabah 5 sularında Doğanköy Mahallesi'ndeki bağına asmaları sulamaya gitti. Eşi ve çocukları otomobilde beklerken, Taşdöğen suyu açmak için gittiği kuyunun başında vuruldu. Kurşun yağmuruna tutulan Taşdöğen, kanlar içinde kaldı. Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan Taşdöğen, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Taşdöğen ölmeden 2 ay önce uğradığı saldırı sonucu av tüfeğiyle başından yaralanmıştı. İlk olayın ardından yaşanan bu ikinci saldırıda yaşamını yitiren Taşdöğen'in yakınları, olayın şokunu uzun süre atlatamamış Jandarma birimleri olayla ilgili soruşturma yapmıştı.
Olayın üzerinden 5 yıl geçmesi ve cinayetin çözülememesi sebebiyle merhum Veli Taşdöğen’in eşi Ayşe Taşdöğen TV programına başvurdu. Star TV’de yayınlanan ‘Gerçeğin Peşinde’ adlı canlı programa çıkan Ayşe Taşdöğen eşinin katillerinin bulunmasını istedi. Ayşe Taşdöğen ve yakınları canlı yayında olay gününü ve olanları anlattı. ‘Gerçeğin Peşinde’ ekibi Buldan'a gelerek burada çekimler ve incelemelerde bulundu Taşdöğen in arkadaşlarıyla röportaj yaptı.
Buldan Doğan mahallesindeki üzüm ba...