© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

İbrahim Murat Gündüz Şampiyon Boksörü Tebrik Etti

Ülkemiz boks sporunda son yıllarda büyük aşamalar kaydetti. Busenaz Çakıraoğluna gelen tebriklerin en önemlileri arasında ise İbrahim Murat Gündüzün tebriği oldu. Türkiye Muay Thai başkan yardımcısı olan İbrahim Murat Gündüz Busenaz Çakıroğlu’na son zamanlarda Türkiye’nin Boks konusunda ne denli aşama kaydettiğiyle alakalı da tebriklerini sundu.

 

İbrahim Murat Gündüz elli kiloda dünya şampiyonu olan ve ülkemizin adını dünya çapında tanıtan Busenaz Çakıroğluna tebrik mesajını direk ileterek ne kadar sevinçli olduğunu da ekledi. Ard arda şampiyonluklar elde eden boksörleri bizzat arayan İbrahim Murat Gündüz her boksör ile ayrı ayrı konuştu. Ülkemizin adını dünya çapında altın harfler ile yazdıran Buse Naz çakır oğluna minnet borçluyuz.

 

Trabzon’da doğan ve 25 yaşında olan Busenaz Çakıroğlu ailesi tarafından her zaman desteklenmiş ve küçük yaşlardan beri eğitim alan bir sporcudur. En büyük desteğinin ailesi olduğunu söyleyen ünlü boksör kadının gücünü bir kere daha ispat etti. Güler yüzlü olmasıyla da tanınan Buse Naz herkesin sempatisini kazanmış bir boksördür.

 

Olimpiyatlar sırasında boksörlerin her aşamada yanında olan Türkiye Muay Thai federasyonu büyük bir sevinç yaşadı. Dünya şampiyonluğu ile evine dönen Busenaz Çakıroğlu bir sonraki başarıları için çalışmalarına aralık vermeden devam edeceğini de duyurdu. Tüm gazetelerin ve haber kanallarının verdiği bu haber ülkemizde de büyük bir sevinç oluşturdu.

 

Kadınların başarısına oldukça önem veren ülkemiz için milli bir gurur olan Busenaz Çakıroğlu kadının gücünü bir kez daha gösterdi. Bulgaristan da gümüş madalya almış olan Buse Naz Romanya da ise altın madalya almıştı. Son maçı ise ona dünya şampiyonluğunu getirdi. Milli gururumuz olan Busenaz ülkemizin adını nerede ise her sene bir ülkede madalya kazanarak duyuruyor.

 

Kota kazanan ilk kadın sporcumuzdur. Sinek siklette de ülkemizde ilk gümüş madalya alan kadındır. Başarısının sırrı ise çok çalışmaktır. Çalışmak başarıyı getiren en önemli unsurdur da diyebiliriz. Çok sayıda altın ve gümüş madalyaya sahip olan Busenaz mütevazı kişiliğiyle tanınıyor. İbrahim Murat Gündüz bu başarının devamı için üzerine düşen her şeyi yapacağını da vurgulamıştır.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER