© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde Bayrak Değişimi: Turhan Veli Akyol Görevini Hüdaverdi Otaklı'ya Devretti

Denizli'de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde görev değişikliği yaşandı. Yaklaşık 4 yıldır İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapan Turhan Veli Akyol, dün mesai saatinin dolmasıyla birlikte görevinden ayrıldı. Akyol'un yerine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevini yürüten Hüdaverdi Otaklı atandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, dün mesai saatinin dolmasıyla birlikte görevinden ayrıldı. Yaklaşık 4 yıldır bu görevi sürdüren Akyol, ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Akyol, mesajında şunları ifade etti: “06 Aralık 2019 Cuma günü Valimiz ve Bakanımızın takdir ve tensipleri ile başlamış olduğum İl Müdürlüğü görevimden, 24 Mayıs 2024 Cuma mesai bitimi itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Haklarınızı helal etmeniz istirhamıyla; tüm çalışma arkadaşlarımıza, sektör paydaşlarımıza, birlikte çalıştığımız kurum ve kuruluşlara, şahsıma ve kurumumuza emeği geçen herkese teşekkür eder selam ve saygılarımı arz ederim.”

Akyol'un ayrılmasının ardından yerine gelecek isim de belli oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Osman Zolan döneminde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevini yürüten Hüdaverdi Otaklı, İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı. Otaklı, Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından görevinden ayrılmıştı. Yeni müdür Otaklı'nın görevlendirme yazısının henüz gelmediği, bakanlık yazısının ulaşması ile birlikte görevine başlayacağı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER