© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Kritik maça doğru! İşte son bilgiler ve muhtemel 11’ler…

Altaş Denizlispor, bu akşam saat 20.00’de Denizli Atatürk Stadı’nda Boluspor’u konuk edecek. Yeşil siyahlılar sahaya üç puan için çıkacak. Olası bir mağlubiyet zaten az olan umutların iyiden iyiye tükenmesine sebep olacak.

Ligdeki son 4 maçında sadece 1 beraberlik alarak 1 puan alabilen, sahasında ise oynadığı son 4 mücadelede rakip fileleri sadece 1 kez sarsarak yine sadece 1 puan alabilen temsilcimiz, geçtiğimiz hafta sahasında Keçiörengücü’nü 3-1 yenerek 5 haftalık galibiyet özlemine son veren, play-off kovalayan Boluspor karşısına mutlak üç puan parolası ile çıkacak.

BOLU’DA TAM 7 EKSİK!
Geçtiğimiz sezon takımın sağ beki olarak görev almaya başlayan ve 11’deki yerini kimselere kaptırmayan Emre Sağlık, bu akşamki kritik virajda sahadaki yerini alamayacak. Bilindiği üzere Emre, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmıştı. Boluspor’da ise eksik listesi hayli kabarık. Oulare ve Posmac milli takımda olduğundan dolayı rakip takımda forma giyemezken orta sahanın önemli ismi Landel sakatlığı nedeniyle Denizli mücadelesinde sahadaki yerini alamayacak. Bu sezon 14 maçta forma giyen forvet Furkan Demir de kadroda yer almazken, orta alanın iki önemli ismi Tugay Kacar ve Kayamba ise sarı kart cezaları nedeniyle mücadelede takımlarını yalnız bırakacak. Galatasaray’dan hatırladığımız kaleci İsmail Çipe’nin ise sakatlık nedeniyle tedavisi sürüyor.  

İŞTE MUHTEMEL 11’LER
Sezona dar bir rotasyonla başlayan ve sürdüren Altaş Denizlispor’un Boluspor mücadelesine şu 11’le çıkması bekleniyor. 
Kaleci: Hüseyin Altıntaş
Sağ bek: Muhammet Özkal, Savunma tandemi: Oğuz Yılmaz ve Hakan Çinemre, Sol bek: Leo Schwechlen
Ön liberolar: Muhammed Gönülaçar, Gökhan Süzen
Orta saha 3’lüsü: Mustafa Çeçenoğlu, Brice Dja Djedje, Bekir Turaç Böke
Forvet: Ömer Şişmanoğlu
Boluspor’un ise muhtemel 11’i şu şekilde:
Kaleci: Çağlar Akbaba
Sağ bek: Hakan Bilgiç, Savunma tandemi: Kerem Paykoç, Onur Ulaş, Sol bek: Bülent Cevahir
Ön liberolar: Abdurrahman Canlı, Eray Ataseven
Orta saha 3’lüsü: Safa Kınalı, Gökhan Alsan, Dejvi Bregu
Forvet: Dino Ndlovu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER