İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarından oluşan Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu, Buldan’ın Kadıköy İlk ve Ortaokulunda konser verdi. “Onlar bize gelmiyorsa biz onlara gideriz” sloganı ile il il gezerek öğrencilere klasik ve çok sesli müzikle tanıştıran Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu’nun dört gönüllü sanatçısı, Kadıköylü öğrencileri ile buluştu.
.JPG)
Etkinliği, Kadıköy İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin yanı sıra Buldan Belediye Başkan Vekili Musa Çetinel, İlçe Jandarma Komutanı Fahrettin Çoban, Buldan Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürü Okan Çiftçi, Belediye Meclis Üyesi Aysel Mustak, Okul Müdürü Muhammed Cem Aktaş ile öğretmenler katıldı.
Kemanda Banu Yenilmez, viyolada Hande Taban, viyolonselde ise Başak Yalçın’ın yer aldığı Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu, il il gezip klasik ve çok sesli müziği öğrencilerle buluşturmağı hedeflediklerini söyleyen topluluğun gönüllü keman sanatçısı Gündüz Öğüt, “öğrencilerimizin ufuklarının genişlemesini sağlamak ve onları sanatla buluşturmak istiyoruz. Ve bugün burada olmaktan da oldukça mutluyuz” dedi.
Öğrencilerle sahneyi paylaştılar
HABERİN TAMAMINI GÖRMEK
İÇİN TIKLAYIN