Denizli’nin kültürel miraslarından biri olan halk ozanı Özay Gönlüm, vefatının 25. yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği törenle anıldı.
Sanatı, şivesi ve özgün tarzıyla Denizli’yi en iyi şekilde temsil eden büyük usta için Çatalçeşme Oda Tiyatrosu bahçesindeki anıt heykeli önünde anma programı düzenlendi.
 (1)_google_ers_1740825211.jpeg)
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ANMA TÖRENİ
Anma törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Başkanvekili Ali Marım, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Kızılcabölük Mahalle Muhtarı Ömer Köseoğlu ve Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli katıldı.
Tören, Başkan Çavuşoğlu’nun sanatçının anıt heykeline çelenk bırakması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
HABERİN TAMAMINI GÖRMEK
İÇİN TIKLAYIN