Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılı coşkuyla kutlandı. Çelenk sunumu, halk oyunları, geçit töreni ve askeri kortej yüzlerce vatandaşın ilgisiyle izlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıldönümü, Denizli’de düzenlenen çeşitli etkinlikler ve törenlerle büyük bir coşkuyla kutlandı. Geçit töreni ve gösterileri takip eden yüzlerce vatandaş, tarihi günün anlamını hep birlikte yaşadı.

Denizli Haber – Resmi kutlama programı, Pamukkale Kaymakamlığı önünde Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Turgut Muhammet Çalışkanlar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, vatandaşları ve askeri korteji selamlayarak bayramı kutladı.

Denizli Zafer Bayramı, 30 Ağustos törenleri, Denizli geçit töreni, 30 Ağustos kutlama, Denizli halk oyunları HABERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Denizli Zafer Bayramı 30 Ağustos törenleri Denizli geçit töreni 30 Ağustos kutlama Denizli halk oyunları