© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Merkezefendi taraftarına galibiyetle veda etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan dolu bir sezonun ardından Merkezefendi Basket, son maçını galibiyetle tamamladı. Sezon boyunca birçok zorlukla mücadele eden Denizli ekibi, son hafta sahasında Bahçeşehir Koleji'ni 86-75 mağlup ederek sezonu sevinçle kapattı.

Karşılaşmaya, takımdan ayrılan kaptan Nate Mason ve Marco Pecarski'nin olmamasına rağmen Merkezefendi Basket, oyuna hücumda etkili bir başlangıç yaptı. İlk çeyreği 25-23 önde tamamlayarak avantaj elde eden yeşil-siyahlı ekip, Nike Sibande'nin liderliğinde rakibine üstünlük sağladı.

Ancak, ikinci periyotta Bahçeşehir Koleji'nin üstünlüğüne izin veren Merkezefendi Basket, soyunma odasına 41-44 geride gitti. Üçüncü çeyrekte ise sert bir mücadele ve başa baş bir tempo yaşandı. Zafer Aktaş'ın önderliğindeki ekip, üçüncü çeyreği 67-63 önde tamamlayarak son periyoda avantajlı girdi.

Final periyodunda ise Merkezefendi Basket, Sibande, German ve Floyd üçlüsünün etkili performansıyla farkı açarak skoru 86-75'e getirdi ve sahadan galip ayrıldı. Maçın en skorer ismi Nike Sibande olurken, Eugene German ve Jehyve Floyd da önemli katkılar sağladı.

Bu galibiyetle sezonu galibiyetle tamamlayan Merkezefendi Basket, zorlu bir sezondan sonra moral buldu ve gelecek sezon için umut verdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER