© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Meteoroloji'den Denizli'ye sıcaklık ve yağış uyarısı!

Denizli’de hava nasıl? Meteoroloji Denizli için 5 Mayıs Pazar hava tahmin raporunu yayınladı. Denizli genelinde sabah ve öğle saatlerine doğru mevzi yağış geçişleri yaşanırken öğleden sonra ve akşam saatlerinde ise parçalı bulutlu ve güneşli hava etkili oluyor. Öte yandan yeni haftada yağış Denizli’yi terk ederken sıcaklıklarda artış yaşanıyor. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları...

Meteoroloji tarafından Denizli için gün içinde hafif yağış ve kapalı hava uyarısı yapılırken yeni haftada ise sıcaklıklar yükselişe geçiyor. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Denizli için yapılan tahmine göre:

Hafta sonunun ikinci gününe 9 derecelik bir sıcaklık ile başlayan Denizli’de sabah saatlerinde çok bulutlu hava ile birlikte gün doğumu yaşandı.

ÖĞLE SAATLERİNE DOĞRU sıcaklıklar yükselirken Denizli semalarında mevzi yağışlı hava etkili olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık ise 24 dereceye kadar çıkması tahmin ediliyor.

 

YENİ HAFTADA SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Diğer yandan Meteoroloji'nin Denizli için 5 günlük hava tahmin raporu da belli oldu. 

Rapora göre bugün (PAZAR) şehir genelinde sabah ve öğle saatlerinde mevzi yağış geçişleri etkili olması beklenirken akşam saatlerinde sıcaklıklar düşüş gösteriyor.

Öte yandan 5 günlük yeni hafta raporunda Denizli’de sıcaklıklar yükselişe geçerken termometrelerde dereceler 29'a kadar yükseliyor.

PAZARTESİ gününde hava sıcaklığı gün içinde 24 dereceye kadar yükselirken şehir geneline parçalı bulutlu hava etkili oluyor.

SALI gününde az bulutlu ve açık bir gökyüzü ile birlikte Denizli’de sıcaklıklar 27 dereceye kadar artıyor.

ÇARŞAMBA gününde ise sıcaklıklar 29 dereceyi gösterirken parçalı bulutlu ve güneşli hava Denizli semalarında yerini alıyor.

PERŞEMBE günü sıcaklık sabah en düşük 15 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık 26 derece seviyelerinde seyrediyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER