© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden iki arkadaştan son bakış

Denizli'de yaşanan acı bir kaza, hayatlarının baharında olan iki genç arkadaşı sonsuz bir hüzne boğdu. iki gençten geriye anıları kaldı. Son yolculuklarına yan yana uğurlanan iki arkadaşın ‘son bakış’ notuyla paylaşılan videosu duygusal anlar yaşattı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda meydana gelen kazada, motosikletin sollama yaparken bir otomobile çarpması sonucu iki genç hayatını kaybetti. Zekeriya Akhan (21) yönetimindeki 34 VG 8057 plakalı motosiklet, bulvar üzerinde ilerlerken midibüsü geçmek istediği sırada önüne çıkan araca çarptı. Kazada Zekeriya Akhan ve yanında yolcu olarak bulunan Rahman Çabuk yola savruldu. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen gençler, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar. Gezinti için çıktıkları motosiklet kazasında hayatlarını kaybeden Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk’un cenazeleri, Güzelyurt Mahalle Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk'un yakın arkadaşları, sosyal medyada 'son bakış' notuyla paylaştıkları video ile duygusal anlar yaşattı. Çameli ilçesine gitmek üzere seyahat ederken kaza anını cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir sürücünün görüntülerinde, iki genç arkadaşın sürücüyü fark edip ona doğru bakarak selam verdikleri anlar yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER