© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

PAÜ Bahar Şenlikleri Coşkuyla Başladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrenciler için düzenlenen 'PAÜ Bahar Şenlikleri', Hasan Kasapoğlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Halk Müziği Açılış Konseri ile başladı.

22-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek PAÜ Bahar Şenlikleri, PAÜ Yönetimi, idari ve akademik personel ile öğrenci topluluklarının katılımıyla başladı. Kınıklı Merkez Yerleşkesi'nde yapılan kortej yürüyüşü ve Rektörlük önünde oluşturulan şenlik alanındaki açılış töreni ile şenlikler resmen açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın açılış konuşmasını yaptı. Açılış konuşmalarının ardından PAÜ Halk Oyunları Topluluğu tarafından sahnelenen zeybek gösterisi ve PAÜ Dans Topluluğu'nun sahnelediği dans gösterisi büyük beğeni topladı.

İlk gün programı kapsamında Pangea, Blackwine, Wrathful Twilight ve Rotaband konserlerinin yanı sıra çeşitli oyun ve spor aktiviteleri düzenlendi. Öğrenciler hem eğlenceli hem de sportif bir gün geçirdi.

Şenlikler boyunca PAÜ Havacılık Topluluğu'nun gerçekleştireceği uçuş gösterileri, DJ performansları, ünlü gruplar ve sanatçıların konserleri ile çeşitli spor ve oyun etkinlikleri üç gün boyunca öğrencilerle buluşacak.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın, şenliklerin açılışında yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimizin akademik başarısının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veriyoruz. PAÜ Bahar Şenlikleri, öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artıran, onların sosyal bağlarını güçlendiren bir etkinliktir" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER