© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Polisin dur ihtarına uymayan 4 şüpheli kovalamaca sonrası yakalandı

Aydın'da polis ekipleri tarafından 'Dur' ihtarına uymayan ve çok sayıda suç kaydı bulunan 4 şüpheli kovalamaca sonunda yakalandı. Tutuklanan şüphelilerden 2'si cezaevine gönderildi. Şüphelilerden birinin evinde yapılan aramada Denizli’den çalındığı ortaya çıkan motosiklet ele geçirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nün koordinesinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli bir aracı durumundan şüphelenerek dur ihtarında bulundu. Ancak araçtaki şüpheliler dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştılar. Yaşanan kovalamaca sonucunda şüpheli araç yakalandı.

Yapılan araştırmada, araç sürücüsü E.E.'nin çok sayıda suç kaydı bulunduğu ve "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan 5 yıl 7 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ile "Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması" suçlarından arandığı belirlendi. Araçta bulunan diğer şahıslardan A.K. da çok sayıda suç kaydı olduğu ve "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı.

Üst aramalarında bir adet kelebek bıçağı bulunan şüphelilerden Y.A.'nın ikametinde yapılan aramada ise Denizli'den çalındığı belirlenen bir motosiklet ele geçirildi. Şüphelilerin Nazilli Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkiklerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. E.E. hakkında "Uyuşturucu Madde Etkisi Altında Araç Kullanmak" suçundan adli işlem yapıldı ve Karayolları Trafik Kanunu'na göre toplam 36 bin 942 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlemler başlatılırken, gözaltına alınan E.E. ve A.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER