Denizli teşkilatında yürütülen değerlendirme sürecinde, il başkanlığı için üç isim öne çıktı. Eski Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eski Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve eski Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, teşkilatın talepleri doğrultusunda aday olarak belirlendi.
Bölge koordinatör milletvekilleri Ömer Özmen ve Arif Tunç’un yaptığı çalışmalar sonucunda bu üç isim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere İstanbul’a davet edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KARARINI VERDİ
Görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammet Subaşıoğlu’nu Denizli İl Başkanı olarak belirlendi. Subaşıoğlu’nun tek listeyle kongreye katılması bekleniyor. Denizli teşkilatı, Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek kongrede, yeni dönemin vizyon ve hedeflerini belirleyecek.
SUBAŞIOĞLU TEŞKİLATTA DENEYİMLİ BİR İSİM
Muhammet Subaşıo...