Erdoğan, partisinin düzenlediği mitingde, 22 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını vurgulayarak, "Türkiye'nin asırlık ihmallerin ürünü tüm alt yapı eksikliklerini gidermek, milletimizi hayalleri ile buluşturmak bize nasip oldu" dedi.
Konuşmasında Aydın-Denizli Otoyolu ve demiryolu projelerine değinen Erdoğan, "İzmir-Aydın Otoyolu'nu, Aydın Çevre Yolu'nu tamamlayarak trafiğe açtık, şehir hastanesi yolunu da biz yapıyoruz. İlk 80 kilometresini trafiğe açtığımız Aydın-Denizli Otoyolu'nun kalan 60 kilometrelik kısmını da inşallah bu yılsonuna kadar tamamlayacağız." şeklinde konuştu.
Ayrıca, bölgede devam eden yol çalışmalarına da değinen Erdoğan, demir yollarında yapılan yenileme çalışmalarını şu şekilde aktardı: "Cumaovası, Aydın, Denizli Hattı ile Nazilli, Kızıldere arasını tamamen yeniledik. Afyon, Denizli, Isparta, Burdur ve Ortaklar Aydın-Denizli tren hatlarını modernize ediyoruz."