Denizli Satrançta Buluştu: Muharrem Çamlı Anı Turnuvası

Denizli’de 4. Muharrem Çamlı Anı Satranç Turnuvası 7-8 Şubat’ta yapıldı. 10 ilden 140 sporcu dört kategoride yarıştı, kupa ve ödül verildi.

Denizli’de 7-8 Şubat tarihlerinde düzenlenen 4. Geleneksel Muharrem Çamlı Anı Satranç Turnuvası, 10 farklı ilden 7’den 77’ye 140 sporcuyu bir araya getirdi. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Temsilciliği ve Dr. Fatih Çamlı iş birliğiyle yapılan organizasyon, Zaferiye Abalıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi’nde yoğun ilgi gördü.

AÇILIŞ SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞIYLA YAPILDI
Turnuva, cumartesi sabahı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İki gün boyunca centilmence mücadele eden sporcular, farklı yaş gruplarında şampiyonluk için hamle yaptı.

DÖRT KATEGORİDE KIYASIYA REKABET
Organizasyon; 8 yaş ve...

Denizli satranç turnuvası Muharrem Çamlı anı turnuvası Zaferiye Abalıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Türkiye Satranç Federasyonu Dr. Fatih Çamlı