Mali ve idari sıkıntılarla mücadele eden Denizlispor, yeni bir krizle karşı karşıya kaldı. Enerji dağıtım firması Enerya, ödenmeyen borçlar nedeniyle Haluk Ulusoy Tesisleri’nin doğal gazını kesti. Kesinti, kulüpte ısınma, yemek ve duş gibi temel ihtiyaçlarda aksamalara yol açtı.
Futbolcular Kahvaltı Yapamadı, Sıcak Su Sorunu Yaşandı
Doğal gazın kesilmesi sonrası tesislerde ısınma klimalarla sağlanırken, ocakların çalışmaması nedeniyle sabah kahvaltısı verilemedi. Bugün saat 14.00’te yapılacak antrenman öncesi futbolcuların yemek sorunu yaşadığı belirtilirken, antrenman sonrası ise duş için sıcak su bulunmadığı öğrenildi.
Yaşanan krizi çözmek için kulüp yönetiminin harekete geçtiği ifade edilirken, ekonomik sıkıntılarla boğuşan Denizlispor’un nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.