Merzifonsporlu futbolcular, İstiklal Marşı okunurken arkasını döndü

Türkiye’de ilk defa yaşanan ilginç olayda, Merzifonsporlu futbolcular, seronomide İstiklal Marşı okunurken protokol tribününe arkalarını döndü.

Türkiye’de ilk defa yaşanan ilginç olayda, Merzifonsporlu futbolcular, seronomide İstiklal Marşı okunurken protokol tribününe arkalarını döndü.

Amasya'da oynanan Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselme maçında Merzifonsporlu futbolcular seronomide İstiklal Marşı okunurken protokol tribününe arkalarını döndü.

Amasyaspor - Merzifonspor maçının seremonisinde ilginç bir olay yaşandı. İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada Merzifonsporlu 8 futbolcu kendi taraftarının da bulunduğu karşı tribüne doğru dönüp marşı söyledi.

"BAYRAĞA DÖNDÜK"

Maçın başındaki sırt çevirme olayını anlatan Merzifonspor'dan Cemal Özsüngü, "Karşı tribünde bayrak vardı. Bayrağa saygıdan o tarafa döndük. O an öyle oldu. Herhangi bir art niyet yok" derken, teknik heyet ve diğer futbolcular da aynı görüşü paylaştı.

"İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM"

Yeni Amasyaspor Başkanı Mustafa Ödübek ise olaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Ben yüzlerce, binlerce maç seyrettim. Dünyanın birçok ülkesinde de, Türkiye'de birçok maç seyrettim. Ben de ilk defa böyle bir şey gördüm. Nedir bilemiyorum. Bunda bir yaptırım var mıdır? Onu da bilemiyorum" şeklinde konuştu.

AMASYA...

Bölgesel Amatör Lig Amasyaspor merzifonspor İstiklal Marşı bayrak #denizli #denizli haber #denizli haberleri #denizli güncel #denizli yerel haber #denizli son dakika haber #denizli bugün #haber denizli #denizli son dakika #denizli haber arşivi #Denizli Gazetesİ denizli24haber denizli20