© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Stilinizi Tamamlayacak İpek Eşarp Modelleri ile Tanışın!

Yüzyıllardan beridir hanımların severek kullandıkları ipek eşarp her zaman kalitesi ve kendine özgü yumuşak yapısı ile kadınları büyülemiştir. Dünyanın dört bir yanında sevilerek kullanılan bu kumaş türü en çok karşımıza eşarp formuyla çıkar.

Parlak ve canlı renk görünümü, uzun yıllar boyunca kalitesini yitirmeden kalması, kullanırken keyif vermesi, daha şık ve alımlı görünmeyi sağlaması gibi nedenlerle hanımların en birinci tercihlerinden biri olan ipek eşarpların günümüzde kullanılan en iyi modellerini sizlere tanıtmak için bu içeriğimizi kaleme aldık!

La Boutique Tivil İpek Eşarp Serisi

Renk geçişlerinin kendine özgü deseni ile gerçekleştirildiği La Boutique Tivil İpek Eşarp Serisi hanımların en severek kullandıkları modeller arasında yer almaktadır. Shecarf’ın resmi alışveriş platformunda bu ürünü aratarak kendi beğeninize göre birçok renk seçeneği arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

La Boutique Sura İpek Eşarp

İlkbahar yaz sezonu için uygun kalınlıkta olan, nefes alan yapıda, cildinize asla terinizle birlikte yapışmayacak, hatta vücut ısınızı dışarıya verdiğinden terlemeyi en aza indirgeyecek bir eşarp kullanmak istiyorsanız La Boutique’in Sure İpek Eşarp serisine ait ürünleri inceleyebilirsiniz. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Sura İpek Eşarp serisi hem özel günler hem de günlük kullanım için ideal ürünler sunar.

İpekevi – Tek Renk Tivil İpek Eşarp

Tek renk eşarplar kullanmayı seviyorsanız veya dolabınızda daima dışarı çıkarken kurtarıcınız olacak eşarplar satın almak istiyorsanız size gönül rahatlığı ile İpekevi markasının Tek Renk Tivil İpek Eşarp serisini tavsiye edebiliriz. Canlı ve parlak renkler sunan bu serinin eşarpları da birçok hanım tarafından sıklıkla satın alınmaktadır.

Aker Eşarp

Aker tarafından çıkarılmış Çiçek Desenli İlkbahar Yaz koleksiyonu olan Aker Eşarp serisini de mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz. Büyük çiçek figürlerinin tercih edildiği bu koleksiyonda sezonun trend renkleri bir arada ahenk içerisinde kullanılarak harika desenler oluşturulmuştur. Markanın en çok satan ürünleri arasında bulunan bu eşarpları sevdiklerinize ve yakınlarınıza hediye etmek için de tercih edebilirsiniz.

La Boutique – Vegan Bursa İpeği

Özel üretim serilerinden biri olan Vegan Bursa İpeği, La Boutique markasının en çok sevilenleri arasında yer almaktadır. Vegan bir yaşam tarzınız varsa tamamen bitkisel kökenli üretilmiş bu ürünleri içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER