Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde, yaşanan felaketin ardından ilçeye yerleşen depremzede aileleri ziyaret etti.
Deprem sonrası evlerini kaybederek Denizli’nin Tavas ilçesine yerleşen ailelerle bir araya gelen Başkan Tatık, onların sıkıntılarını dinleyerek taleplerini yerine getirdi. Depremzede vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Tatık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bugün, 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu hissettirmeye, dertlerini paylaşmaya ve ihtiyaçlarını dinlemeye çalıştık. Birlik ve dayanışmayla her zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın, ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten korusun."
Ziyaretler sırasında bir öğrencinin üniversiteye hazırlandığını öğrenen Başkan Tatık, sınava girecek olan Kardelen’in hedeflediği bölümü kazanması halinde hayırseverlerin desteğiyle burs sağlanacağının sözünü verdi.
HABERİN TAMAMINI GÖRMEK
İÇİN TIKLAYIN