Tavas Belediyesi’ne Ambulans Hibesi; Aydoğdu Ailesine Plaket

Denizli'nin Tavas ilçesinde Aydoğdu alesi Tavas Belediyesine ambulans bağışladı. Başkan Kadir Tatık, Aydoğdu ailesine teşekkür etti.

Tavas’ta sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesine yönelik önemli bir destek hayata geçti. Tavas Belediyesi’ne ambulans hibe ederek ilçenin acil sağlık hizmetlerine katkı sağlayan Aydoğdu Ailesine teşekkür eden Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu anlamlı katkı dolayısıyla Ali Rıza Aydoğdu ve Emin Aydoğdu’ya plaket takdim edildiğini duyurdu.

Başkan Tatık, kamu hizmetlerine verilen bu değerli desteğin ilçede vatandaşlara daha hızlı ve etkin sağlık hizmeti sunulmasına katkı sağlayacağını ifade ederek, Aydoğdu Ailesine şükranlarını iletti.

Tavas ambulans hibesi Tavas Belediyesi sağlık hizmetleri Aydoğdu ailesi plaket Kadir Tatık açıklama Denizli Tavas haber