© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Togg T10F modeli görücüye çıktı...

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, heyecanla beklenen yeni sedan modeli T10F Fastback'i Las Vegas'ta düzenlenen tüketici elektroniği ve bilişim fuarı CES 2024'te otomobil tutkunlarıyla buluşturdu.

Togg'un CES 2024'teki tanıtımında, yeni modelin adı T10F olarak açıklandı. Türkiye'de sıkça karşılaştığımız Togg, güçlü bir girişle piyasaya sunduğu araçlarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Togg'un tanıtım paylaşımında, "Zamanın ruhunu fastback ile yakalayın... Karşınızda T10F" ifadelerine yer verildi.

Fuarı yakından takip eden NTV'den teknoloji yazarı ve TV sunucusu Ahmet Can, Togg T10F'nin ilk görüntülerini paylaşarak otomobilseverleri heyecanlandırdı. Yeni modelin tasarımı ve özellikleri ile ilgili detaylar ise fuar sürecinde ortaya çıkacak.

Togg'un yeni modeli T10F Fastback, Türkiye'nin otomotiv sektöründeki yerli üretim hamlesine bir katkı daha sunarak dikkatleri üzerine çekti. Otomobilseverler, Togg'un CES 2024'teki tanıtımıyla yerli otomobil markasının gelişimini yakından takip etmeye devam ediyor.

YENİ TOGG MODELİ NE OLDU?

CES 2024'te görücüye çıkan yeni model, "T10F" olarak piyasaya sürülecek. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını, 2025'te de üretilmeye başlanacağını açıklamıştı.

AB'DE 6'NCI SIRADAYIZ

Türkiye, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği 65 bin 562 'tam elektrikli' otomobil satışıyla İtalya, İspanya, Avusturya, Danimarka ve Finlandiya gibi AB ülkelerini geçerek 6'ncı sıraya yerleşti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER