Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Denizli’de trafikte makas atarak ilerleyen İbrahim T., sözlü tartışmaya girdiği Önder K. ve yanında yolcu olarak bulunan Eda G.Ü’nün içerisinde bulunduğu cipe 16 el ateş etti. Saldırıda 2 günlük evli Eda G. Ü., yaralanırken kurşun yağdıran maganda ise lüks aracını çıkmaz bir sokakta bırakıp kaçtı. Polis, kaçan magandayı bulmak için çalışma başlattı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.06.2021 - 02:42
Güncelleme: 19.06.2021 - 02:42
Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı'nda meydana gelen olayda, trafikte makas atarak ilerleyen İbrahim T., sözlü tartışmaya girdiği Önder K. ve yanında yolcu olarak bulunan Eda G.Ü’nün içerisinde bulunduğu cipe 16 el ateş etti. Çevreden gelip geçen diğer araç ve yayalara aldırış etmeden ardı ardına tetiğe basan maganda, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi kız arkadaşıyla birlikte lüks aracına binerek bölgeden uzaklaştı.
Saldırganın kız arkadaşıyla binip uzaklaştığı 35 AGB 534 plakalı lüks otomobili PTS kayıtlarından takip eden ve İbrahim T’nin gidebileceği adresleri belirleyen polis ekipleri, olaydan 2 saat sonra aracı Pamukkale ilçesine bağlı Mehmetçik Mahallesi 2617 Sokakta terk edilmiş vaziyette buldu.
Karanlık çıkmaz sokaktaki ağaçların altına park edilen lüks araç, çekiciyle bulunduğu yerden alınarak otoparka çekildi. Aracın bulunduğu çıkmaz sokakta saldırgan İbrahim T’nin bir akrabasının yaşadığı, saldırganı yakalamak için ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi.