Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Babadağ Belediyesi’nin Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği aşure hayrı büyük ilgi gördü. Aşure ikramı şehitler anısına gerçekleştirildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 08.07.2025 - 14:12
Güncelleme: 08.07.2025 - 14:12
Denizli Haber – Geleneksel hale gelen aşure hayrı, bu yıl da Babadağ Belediyesi öncülüğünde yoğun katılımla gerçekleşti. Belediye meydanında kurulan stantta vatandaşlara sıcak aşure ikram edilirken, birlik ve dayanışma duyguları öne çıktı.
BAŞKAN KUMRAL'DAN HEMŞERİLERİNE AŞURE İKRAMI
Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, etkinlikte kazan başına geçerek vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı. Başkan Kumral, konuşmasında, “Muharrem ayı vesilesiyle geleneksel hale getirdiğimiz aşure ikramımızı hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Metan gazı zehirlenmesi sonucu şehit olan 12 kahramanımızı rahmetle anıyor, bu bereketli paylaşımı onların aziz hatırasına ithaf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SİYASİLERDEN VE VATANDAŞTAN YOĞUN KATILIM
Etkinliğe AK Parti Ege Bölge Koordinatörü ve önceki dönem il başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Büyükşehir Grup Başkanvekili Feride Kabadayılar, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Karakurt, Kadın Kolları Başkanı Tuğba Bütün Donanmaoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılara teşekkür eden Başkan Kumral, geleneksel değerlerin yaşatılmasında bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.




BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir