Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, 26 Ağustos’ta Malazgirt ve Büyük Taarruz’un yıl dönümünü kutlayarak Sultan Alparslan ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 26.08.2025 - 13:03
Güncelleme: 26.08.2025 - 13:03
Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, 26 Ağustos’un hem 1071 Malazgirt hem de 1922 Büyük Taarruz zaferlerinin yıl dönümü olduğunu vurgulayarak kutlama mesajı yayımladı. Kumral, “Anadolu’nun kapılarını açan Sultan Alparslan’ı, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehit-gazilerimizi rahmetle anıyoruz.” dedi.
Başkan Kumral, Malazgirt’in “yurt tutuş”, Büyük Taarruz’un ise “yurt oluş” anlamına geldiğini belirterek iki zaferi “aynı kararlılığın iki durağı” olarak niteledi. Mesajında, 26 Ağustos’un millet iradesi, birlik ve cesaretle yazılan bir tarih olduğunun altını çizdi.
Kumral, gençlere ve çocuklara seslenerek, zaferlerin yalnızca birer anma günü değil, ortak geleceği kurma sorumluluğunu da hatırlattığını ifade etti: “Bu miras, demokrasiye, cumhuriyete ve barışa sahip çıkma kararlılığımızdır.”
Kumral, mesajını “Vatan uğruna mücadele eden tüm kahramanlarımıza minnettarız. Ruhları şad olsun.” sözleriyle tamamladı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir