Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli TOKİ 500 Bin Konut Kurası Sonuçlandı tam liste
Denizli TOKİ 500 Bin Konut Kur...
11:48Denizli Model Fabrika Hizmete Açıldı: 1,3 Milyon Dolarlık Ya...
Denizli Model Fabrika Hizmete...
11:43ADM’den Denizli’ye 1 Mart Kesinti Uyarısı
ADM’den Denizli’ye 1 Mart Kesi...
10:04Aren Bebeğin Darp Edilmesi Davasında Karar: 8 Yıl Hapis
Aren Bebeğin Darp Edilmesi Dav...
Babadağ ilçesinde sanayi bölgesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerine inceleyen Belediye Başkanı Murat Kumral, iş dünyasının Ahilik Haftasını kutladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 23.09.2025 - 13:32
Güncelleme: 23.09.2025 - 13:32
Babadağ sanayi bölgesinde belediye ekipleri tarafından yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Murat Kumral, "Bugün ilçemiz sanayi bölgesindeydik. İlçemiz sanayi bölgesinde faaliyet gösteren işyerlerimizi tek tek ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik, taleplerini dinledik. Ayrıca bölgemizde devam eden yol yapım ve betonlama çalışmalarını da yerinde inceledik, süreci yakından takip ediyoruz. İlçemizin sanayi alanlarını daha düzenli ve ulaşımı kolay bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Sanayici ve esnafların Ahilik Haftasını kutlayan Başkan Kumral, "Ahilik; dürüstlüğün, çalışkanlığın ve paylaşmanın adıdır. Toplumsal hayatımıza yön veren bu değerli miras, bugün de esnafımızın yolunu aydınlatmaya devam ediyor. Ahilik geleneğini yaşatan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, bereketli işler diliyoruz" ifadelerini kullandı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir