Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz deneme sınavları düzenleyeceklerini açıkladı. Bu proje, gençlerin sınav performanslarını artırmayı ve onları geleceğe güvenle hazırlamayı hedefliyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 25.11.2024 - 07:34
Güncelleme: 25.11.2024 - 07:34
Proje kapsamında Haziran ayına kadar her ay iki deneme sınavı düzenlenecek. Bu sınavlarla öğrencilerin eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine olanak sağlanacak. Başkan Çelik, gençlerin sınava en iyi şekilde hazırlanması için bu tür projelere büyük önem verdiklerini belirtti.
“Amacımız, Bozkurt’taki gençlerimizin başarılarına katkıda bulunmak. Bu deneme sınavları, onların akademik hedeflerine ulaşmalarında önemli bir araç olacak” dedi.
Başkan Çelik, deneme sınavlarının sadece bir sınav hazırlık süreci olmadığını, aynı zamanda öğrencilerin motivasyonlarını artıracağını ifade etti.
“Gençlerimizin eğitimde eşit fırsatlara sahip olması için çalışıyoruz. Bozkurt’umuza ve ülkemize parlak bir gelecek inşa edecek bireyler yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Ücretsiz deneme sınavlarına katılmak isteyen öğrenciler, 0539 649 0123 numaralı telefon üzerinden başvuru yapabilecek. Projeye büyük ilgi gösteren öğrenciler ve veliler, bu fırsatı değerlendirmek için sabırsızlıkla bekliyor.
Bozkurt Belediyesi’nin bu projesi, gençlerin akademik başarılarını artırarak onların üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlayacak. Belediye, eğitim alanındaki bu ve benzeri projeleriyle geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir