Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Çameli Festivali’nin 4. gününde sahne alan Nurcan Altınok, güçlü performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. İşte konserden renkli kareler.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 15.08.2025 - 13:58
Güncelleme: 15.08.2025 - 13:58
Çameli Kapalı Pazaryeri’nde saat 21.00’de başlayan konser, festival alanını dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnedeki enerjisi ve güçlü yorumuyla büyük beğeni toplayan Altınok, sevilen parçalarıyla alanı coşturdu.

PROTOKOL VE VATANDAŞLAR BİR ARADA
Geceye Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan, Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Arslan, İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Murat Genç’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

MÜZİK ZİYAFETİ VE TEŞEKKÜR
Nurcan Altınok ve Anadolu Orkestrası, izleyicilere hem enerjik hem de duygusal anlar yaşattı. Konserin sonunda sahneye çıkan Başkan Cengiz Arslan, sanatçı ve orkestrasına teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

FESTİVAL COŞKUSU DORUĞA ÇIKTI
Renkli görüntülere sahne olan festival gecesinde, eğlence ve birliktelik ön plandaydı. Katılımcılar, Çameli’nin kültürel atmosferinde müzikle iç içe bir akşam geçirdi.


BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir