Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Çameli Vergi Dairesi Müdürlüğü, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yeni birim, mükelleflere hızlı ve etkin vergi hizmeti sunacak.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 22.07.2025 - 14:37
Güncelleme: 22.07.2025 - 14:37
Açılışta Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli Defterdarı Mustafa Özdemirci ile Gelir İdaresi Grup Müdürleri yer aldı. Daha önce Malmüdürlüğü bünyesinde bağlı birim olarak çalışan vergi dairesi, yeni yapılanmayla müdürlüğe dönüştürülerek ilçe ve çevreye daha etkin hizmet sunmayı hedefliyor.
Vergide gönüllü uyumu artırmak ve kaliteli kamu hizmeti sunmak amacıyla, daha önce Çameli Malmüdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bağlı vergi dairesi kapatılmış, yeni yapılandırmayla Çameli Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak hizmet vermeye başladı.
Başkan Arslan, "Yeni kurulan müdürlüğümüzün ilçemize, bölgemize ve tüm mükelleflerimize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
_google_ers_1753184235.jpeg)
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir