Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’nin Çameli ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için dualar edilirken, kahramanlarımızın hatırası saygıyla anıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 18.03.2025 - 10:12
Güncelleme: 18.03.2025 - 10:12
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene; İlçe Kaymakamı Sn. Talha Tunahan Yıldırım, Belediye Başkanı Sn. Cengiz Arslan, Cumhuriyet Savcısı Sn. Sefaye Merve Orhan, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Suat İşcen, İlçe Emniyet Amiri Sn. Bilal Cingör, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Tören kapsamında, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

ANMA PROGRAMI KONFERANS SALONUNDA DEVAM ETTİ
Çelenk Sunma Töreni’nin ardından, Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda bir anma programı düzenlendi. Etkinlikte, Çanakkale Zaferi’nin tarihi önemi vurgulanırken, kahramanlık destanı bir kez daha hatırlandı.

Program, Çanakkale Zaferi Belgeseli’nin izlenmesiyle başladı. Öğrenciler tarafından Çanakkale Türküleri seslendirilirken, şiir dinletisi duygu dolu anlar yaşattı. Ayrıca, öğrenciler tarafından sahnelenen tiyatro gösterisi ile Çanakkale ruhu izleyicilere aktarıldı. İlçe Müftüsü Sn. İsmail Yılmaz’ın okuduğu dualarla program manevi bir atmosferde devam etti.
_google_ers_1742303505.jpeg)
YARIŞMALARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ
Programın sonunda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödüller, İlçe Kaymakamı Sn. Talha Tunahan Yıldırım, Belediye Başkanı Sn. Cengiz Arslan ve Cumhuriyet Savcısı Sn. Sefaye Merve Orhan tarafından verildi.

ŞEHİTLERİMİZ MİNNETLE ANILDI
Çanakkale Zaferi’nin 110. yılında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kahraman ecdadımız rahmet ve minnetle anıldı.
_google_ers_1742303543.jpeg)

BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir