Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, hem vatandaş hem de protokol tarafından tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Ak Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek görevinin kendisi ve Çardak için hayırlı olmasını diledi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 17.04.2019 - 22:22
Güncelleme: 17.04.2019 - 22:22
Belediye Başkanlık makamında yapılan ziyarette Ak Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Ak Parti İlçe Başkanı Nazif Korkmaz, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Belegin Tekeli, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Can Uran, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar bulundu.
Çardaklıların her ferdiyle birlik, beraberlik içerisinde samimiyet, gayret ve tevazuuyla çalışarak Çardak’ta gönül belediyeciliğini bir adım öteye taşımak kaydıyla bayrağı devraldıklarını belirten Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz ‘‘AK Parti Grup Başkanvekilimiz Denizli Milletvekilimiz Sayın Cahit Özkan ile AK Parti Denizli İl Başkanımız Sayın Necip Filiz ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum.Allah’ın inayetiyle tüm meclis üyelerimizle birlikte Çardak’ımıza hizmetlerin en güzelini vermenin gayreti ve çabası içerisinde olacağız.Allah yar ve yardımcımız olsun.’’ ifadelerinde bulundu.