Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Grup Laodikeia'nın sahne alacağı özel bir konserle, 1970-80'li yılların unutulmaz Latin ve nostalji şarkılarını Denizlililerle buluşturuyor. Ücretsiz gerçekleşecek bu etkinlik, 29 Eylül Cuma akşamı saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde hayranlarıyla buluşacak.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.09.2023 - 04:12
Güncelleme: 28.09.2023 - 04:12
Denizli Büyükşehir Belediyesi, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak olan "Latin ve Nostalji" adlı konserle 1970-80'li yılların efsane şarkılarını sunacak. Grup Laodikeia'nın sahne alacağı bu özel etkinlik, müziğe gönül veren ve farklı meslek gruplarından tanınmış sanatçıların bir araya gelmesiyle 2018 yılında kurulan Grup Laodikeia'nın performansıyla renklenecek.
29 Eylül Cuma akşamı saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinlikte, Latin eserlerinin yanı sıra 1970-80'lerin unutulmaz şarkıları da seslendirilecek. Üstelik bu keyifli etkinlik ücretsiz olacak ve tüm Denizlililer davetli olarak kabul edilecek. Müzik dolu bu gece, nostalji ve Latin müziği sevenleri ağırlamak için hazırlanıyor.