Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti: Taksi Şoförü Kurtarılamadı
Direksiyon Hakimiyetini Kaybet...
12:29Güney’de 798 Üreticiye 3 Bin 640 Çuval Gübre
Güney’de 798 Üreticiye 3 Bin 6...
12:22Denizli'de Okullarda Temizlik Alarmı: TYP Personeli Ayrılıyo...
Denizli'de Okullarda Temizlik...
11:49Denizli TOKİ 500 Bin Konut Kurası Sonuçlandı tam liste
Denizli TOKİ 500 Bin Konut Kur...
Denizli Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine dayanarak, hava sıcaklıklarının ciddi şekilde artacağı yönünde vatandaşları uyardı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, özellikle 24 Haziran 2025 Salı gününden itibaren bölgede etkili olacak sıcak hava dalgasına karşı dikkatli olunması istendi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 23.06.2025 - 14:14
Güncelleme: 23.06.2025 - 14:14
Denizli Valiliği, Meteoroloji’den gelen uyarıyla vatandaşları kavurucu sıcaklara karşı uyardı. Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak’ta hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta hissedilir derecede artacağı açıklandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5. Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, bölgede mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar, 24 Haziran 2025 Salı gününden itibaren hızla yükselecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Meteoroloji, sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerine çıkacağını bildirdi.
KAVURUCU SICAKLIKLAR YOLDA
Tahminlere göre, önümüzdeki hafta Denizli’de termometreler 41°C’ye kadar ulaşacak. Afyonkarahisar’da 33°C, Uşak’ta ise 37°C’ye varan sıcaklıklar bekleniyor. Bu artış, bölgede yaşayanları ve ziyaretçileri zorlu bir hafta ile karşı karşıya bırakabilir.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir