Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti: Taksi Şoförü Kurtarılamadı
Direksiyon Hakimiyetini Kaybet...
12:29Güney’de 798 Üreticiye 3 Bin 640 Çuval Gübre
Güney’de 798 Üreticiye 3 Bin 6...
12:22Denizli'de Okullarda Temizlik Alarmı: TYP Personeli Ayrılıyo...
Denizli'de Okullarda Temizlik...
11:49Denizli TOKİ 500 Bin Konut Kurası Sonuçlandı tam liste
Denizli TOKİ 500 Bin Konut Kur...
Denizli’de 19-25 Temmuz arasında hava sıcaklığı 42 dereceyi aşacak. Vatandaşlara güneş çarpmasına karşı dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.07.2025 - 14:05
Güncelleme: 19.07.2025 - 14:05
Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü, Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak illerini kapsayan son hava durumu değerlendirmesini paylaştı. Buna göre, 19-25 Temmuz tarihleri arasında sıcaklıkların bölge genelinde 6 ila 8 derece mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Sıcak hava dalgasının en sert hissedileceği şehirlerden biri olan Denizli’de termometrelerin 42 dereceyi aşması bekleniyor.
Yetkililer, özellikle öğle saatlerinde dışarıda bulunacak vatandaşları uyararak, serin yerlerde kalmaları ve bol sıvı tüketmeleri yönünde çağrıda bulundu. Uzmanlar, bu tür sıcak hava dalgalarının güneş çarpması, ısı kaynaklı rahatsızlıklar ve kronik hastalıkları olan bireyler için ciddi risk oluşturabileceğini belirtti.
Afyonkarahisar’da 37 derece, Uşak’ta ise 38 dereceye kadar çıkacak olan sıcaklıklar, tarım faaliyetleri, açık hava çalışanları ve yaşlılar için de tehlike oluşturuyor. Vatandaşların dikkatli olması, mümkünse dışarı çıkmamaları öneriliyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir