Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Acil Durum Hastanesi Tartışması: Horzum Savcılığa Çağrıldı
Acil Durum Hastanesi Tartışmas...
16:54Denizli’de Araçta 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi
Denizli’de Araçta 1,5 Kilo Met...
16:06Prostat Nedir?
Prostat Nedir?
14:57Denizli Büyükşehir’den ‘Erişilebilir Denizlim’ Projesi
Denizli Büyükşehir’den ‘Erişil...
Denizli, günlerdir etkili olan bunaltıcı sıcaklardan sonunda kurtuluyor. Meteoroloji raporuna göre Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış geliyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.07.2025 - 12:54
Güncelleme: 28.07.2025 - 12:54
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son tahminlere göre, Denizli genelinde hafta sonuna doğru hava sıcaklıklarında düşüş yaşanacak. Yarın (Salı) en yüksek sıcaklığın 41 dereye çıkacak. Bugünden itibaren sıcaklıklar düşüşe geçiyor, Cumartesi günü ise gökyüzü kara bulutlarla kaplanacak.
Haftanın son günlerine kadar hava sıcaklığı 37-40°C bandında seyredecek. Çarşamba günü 40°C, Perşembe 39°C, Cuma ise 37°C olarak ölçülecek. Ancak Cumartesi günü, beklenen gök gürültülü sağanak yağışın etkisiyle hava 36°C’ye düşecek. Bu yağış, hem doğaya hem de sıcaklardan bunalan vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak.
Yetkililer, özellikle hafta ortasında görülecek yüksek sıcaklıklarda açık alanlarda uzun süre kalınmaması gerektiğini vurgularken, orman yangınları riski nedeniyle vatandaşlara ateş yakmama, dikkatli olma uyarısında bulunuyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir