Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, annesinin erkek arkadaşı tarafından darp edildiği iddia edilen 2 yaşındaki Aren bebek, hastanede gördüğü tedavinin ardından devlet korumasına alındı. Anne S.B.D. ve erkek arkadaşı S.D. gözaltına alındı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 01.05.2025 - 03:50
Güncelleme: 01.05.2025 - 03:50
Sarayköy ilçesine bağlı Aşağımahallede meydana gelen olayda, boşandığı eşinden olan oğlunu darp izleriyle hastaneye getiren anne S.B.D., çocuğunun vücudundaki şüpheli yaralar nedeniyle sağlık çalışanlarının ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından sorguya alındı. Darp nedeniyle sağ gözü kapanan, kolunda yara ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar bulunan küçük Aren’in, annesinin birlikte yaşadığı S.D. tarafından dövüldüğü iddia edildi.
İlk müdahalesi Sarayköy Devlet Hastanesi’nde yapılan küçük çocuk, hayati tehlikesi nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan kontrollerde Aren’in başında travma olduğu, sağ kolunun ise kırıldığı ve ameliyat edilmesi gerektiği tespit edildi. Aren bebek, tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerince devlet korumasına alındı. Bebeğin, travma sürecinin tamamlanmasının ardından ortopedi polikliniğinde ameliyat edileceği bildirildi.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne S.B.D. ve erkek arkadaşı S.D.’nin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Küçük Aren’in, duvara çarpıldığı, vücudunun çeşitli yerlerinden ısırıldığı ve yakılmaya çalışıldığı ileri sürüldü. Bu iddialar, soruşturmanın seyrini derinleştirdi.
Olay sonrası açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, konunun kendilerine intikal etmesiyle birlikte il müdürlüğü ekiplerinin hızla harekete geçtiğini belirtti. Bakanlık, “Haberlere konu olan çocuğumuzun hastanedeki tedavi süreci devam etmektedir. Tedavi sürecinin ardından çocuğumuz devlet korumasına alınacaktır. Bakanlık olarak dava sürecine müdahil olacak, evladımızın hakkını hukuk önünde arayacağız. İlgili kişilerin en ağır cezayı almasının yakın takipçisi olacağız” açıklamasında bulundu.
Olayla ilgili adli soruşturma titizlikle sürdürülüyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir