Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Burada her yer çamur deryası. Vatandaşlar yetkililerin seslerini duymasını istiyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 07.02.2017 - 03:25
Güncelleme: 07.02.2017 - 03:25
Altyapı çalışmalarının devam ettiği Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi'nde mahalle merkezindeki parkın yeniden inşası sürecinin uzaması sonrası ortalık çamur deryasına döndü.
Karahisar'da geçen yılın sonlarında altyapı çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında mahallenin tüm yolları kazıldı. Mahallede altyapı çalışmaları neredeyse bitti ama şimdi de mahalle merkezindeki parkın yeniden inşası başladı. DESKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında yolların yeniden inşası yapılmadı. Buna parkın da inşası eklenince mahallede en ufak yağmurda her yer çamur deryasına dönüyor.
Yolların çalışmalar yüzünden delik deşik olduğu mahallede, vatandaşlar yolların gelişi güzel bırakılıp gidildiğini belirtti. En ufak yağmurda ortalığın çamur deryasına döndüğünü aktaran mahalle sakinleri, mahallenin merkezinde işi olan kişilerin bunu bir kez daha düşündüğü çünkü çamurdan geçilemediğini söyledi. Yolların köstebek yuvası olduğu için araçların büyük zarar gördüğünü aktaran mahalleli, durumun bir an önce düzeltilmesini istedi.