Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Kayıp yaşlılar daha kolay bulunacak
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 24.02.2017 - 04:29
Güncelleme: 24.02.2017 - 04:29
Alzheimer hastaları Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nün gönüllülük esaslı projesi ile daha kolay bulunacak. Proje kapsamında 14 Alzheimer hastasını parmak izi alındı.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen yeni bir projeyle artık kaybolan Alzheimer hastaları önceden alınacak olan parmak izleriyle bulunacaklar.
Proje ile kaybolan Alzheimer hastalarının kimlik tespiti ve takibinin kolaylaştırılması amaçlanıyor. Tamamen gönüllülük esasına dayanan proje ile kaybolan Alzheimer hastalarının kayıtlı parmak izinden kolayca kimlik tespiti yapılarak yakınlarına en kısa süre ulaşılması hedeflenmekte.
Proje kapsamında Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesinin desteği ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünde Alzheimer hastası olan 14 vatandaşın parmak izi alınarak kayıtları yapıldı.