Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Birinci kısmı geçen yıl Kasım ayında açılan Denizli-Aydın otoyolunun kalan kısmının açılış tarihi belli oldu. Açıldığı anda 2 saat olan Aydın-Denizli arası mesafeyi 70 dakikaya indirecek olan otoyolun bu yıl sonunda tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 30.04.2024 - 03:03
Güncelleme: 30.04.2024 - 03:03
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Denizli-Aydın Otoyolu’nun 60 ila 140’ıncı kilometreleri arasını içerisine alan bölümü 3 Kasım 2023'te sabah erken saatlerinden itibaren trafiğe açıldı. Kuyucak ile Kocabaş arasındaki 80 kilometrelik kısımda geçiş ücreti ise 60 lira olarak belirlenmişti.
Otoyolunun İzmir-Aydın otoyolu bağlantısı ile Kuyucak kısmı arasında kalan 60 kilometrelik kısmının ne zaman açılacağına ilişkin resmi açıklama geldi. Aydın Valisi Yakup Canbolat, ikinci etap olan Kuyucak - Aydın etabında çalışmaların sürdüğünü ve bu yılın sonunda otoyolu tümüyle hizmete açmayı planladıklarını söyledi. Canpolat, otoyolun tamamının açılmasıyla birlikte Aydın - Denizli güzergâhındaki trafik yükünün önemli ölçüde azalacağını açıkladı.