Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de 180 Bin 812 Öğrenci Yarın Karne Heyecanı Yaşayaca...
Denizli’de 180 Bin 812 Öğrenci...
14:14“Doğru Çizgi” Ekibi Mimarlar Odası Denizli’de 17. Döneme Ada...
“Doğru Çizgi” Ekibi Mimarlar O...
13:33Denizli'de Kapız Manastırı alanı 1. derece arkeolojik sit il...
Denizli'de Kapız Manastırı ala...
13:04Denizli'de kaldırıma çıkan araç duvara çarparak durabildi
Denizli'de kaldırıma çıkan ara...
Denizli’de yazlık bir evin bahçesinde kuru otların temizlenmesi için yakılan ateş kontrolden çıkarak yangına neden oldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 06.10.2025 - 10:13
Güncelleme: 06.10.2025 - 10:13
Denizli’nin Buldan ilçesinde, yazlık bir evin bahçesinde kuru otların temizlenmesi için yakılan ateş kontrolden çıkarak yangına neden oldu. Olay, Bursa Mahallesi Sabuncu Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bahçedeki kuru otların yakılmasıyla başlayan alevler kısa sürede büyüdü.
İhbar üzerine olay yerine Buldan Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile itfaiye sevk edildi. Vatandaşların da destek verdiği müdahale sonucunda yangın, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Ekipler, bölgede soğutma çalışmalarını sürdürürken vatandaşlara dikkatli olunması yönünde uyarılarda bulundu.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir